Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

Η Γέφυρα Ζωής ΑμεΑ Δυτικού Τομέα στην Έκθεσης Ζωγραφικής «Δράσεις & Αποδράσεις» & στην Ημερίδα «Στρατηγική Επικοινωνίας ΜΚΟ- Social Media και Βέλτιστες Πρακτικές»

Εγκαίνια Έκθεσης Ζωγραφικής «Δράσεις & Αποδράσεις»

Η Γέφυρα Ζωής παρευρέθηκε, στις 6 Μαΐου 2015, στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο «Δράσεις & Αποδράσεις» με έργα του καλλιτέχνη Vincent Besnard, της οποίας τα έσοδα θα δοθούν στο σύλλογο Victor Artant NIKH, για την στήριξη του έργου τους γύρω από τον αυτισμό. 

Τον σύλλογό μας εκπροσώπησαν η Ρούλα Τζέμη, Αντιπρόεδρος του πολυχώρου.
 η Άντρεα Καρλεττίδου, Εκπρόσωπος Δημοσίων Σχέσεων, & ο Αντώνης Μαλτέζος, Ειδικός Σύμβουλος Οικονομικών. Ημερίδα «Στρατηγική Επικοινωνίας ΜΚΟ- Social Media και Βέλτιστες Πρακτικές»

Με μεγάλη μας χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση της ομάδας του Volunteer4greece στην ημερίδα που διοργάνωσαν στις 7 Μαΐου 2015 και έλαβε χώρα στο ALBA Graduate Business School. Τα θέματα που έθιξαν οι ομιλήτριες της ημερίδας απέβησαν επιμορφωτικά για τον οργανισμό μας. 

Ο σύλλογός μας εκπροσωπήθηκε, τον Ειδικό Σύμβουλο Οικονομικών  Αντώνη Μαλτέζο και την Άντρεα Καρλεττίδου Εκπρόσωπο Δημοσίων Σχέσεων.