Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Συνεργασία της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα με το Πανεπιστήμιο του Huddersfield, School of Music, Humanities & Media

Η Γέφυρα Ζωής  Α.μεΑ. Δυτικού  Τομέα, επιλέχθηκε ως στρατηγικός εκπαιδευτικός εταίρος για την Ελλάδα, σε θέματα εκπαίδευσης και πρακτικής άσκησης φοιτητών στα ΑμεΑ με νοητική υστέρηση και φάσμα αυτισμού από το αγγλικό Πανεπιστήμιο του Huddersfield, School of Music, Humanities & Media.


Στόχος του πανεπιστημίου, όπως εκφράζει το σλόγκαν του, είναι να εμπνέει τους αυριανούς επαγγελματίες.


Τιμή μας, λοιπόν,  να συμβάλουμε και εμείς σε αυτό του το εγχείρημα. 
Μετά από συνεννόησή μας  και υπογραφή επίσημου εγγράφου με το εν λόγω πανεπιστήμιο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενούμε φοιτητές της σχολής στον σύλλογο Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα  κατά το πρόγραμμα τοποθέτησης φοιτητών( placement program). 

Η συνεργασία μας θα περάσει από έντυπη μορφή στην πράξη στις 20 Σεπτεμβρίου 2015 όπου θα ξεκινήσει η πρώτη τοποθέτηση της φοιτήτριας, Άννας Περικλέους, για 40 εβδομάδες. 

Η φοιτήτρια θα έχει την ευκαιρία να εξασκήσει τις μουσικές τις δεξιότητες ψυχαγωγώντας και εκπαιδεύοντας τα παιδιά του πολυχώρου μας. 
Η τοποθέτηση φοιτητών στον σύλλογό μας είναι εθελοντικής φύσεως. 
Θα παρέχουμε μέντορα ο οποίος θα καθοδηγεί και θα αξιολογεί την φοιτήτρια καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής της στο χώρο μας.