Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Γέφυρα Ζωής: Πιστή στο ραντεβού με την Εθνική Επέτειο – Κατέθεση στεφάνου στο Περιστέρι

Η Γέφυρα Ζωής, πιστή στο ραντεβού της με την «εθνική Επέτειο», συμμετείχε με αντιπροσωπεία των «παιδιών» με ειδικές ικανότητες του Πολυχώρο της, στην κατάθεση στεφάνου στις 24.3.2015 στο μνημείο πεσόντων στην πλατεία Δημοκρατίας στο Περιστέρι.

Παρουσία του Δημάρχου Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, του Αντιδημάρχου Παιδείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Τάσου Θεοδωράκου, επισήμων, γονέων και πλήθος κόσμου, Αντιπροσωπεία παιδιών με νοητική υστέρηση, φάσμα αυτισμού και κινητικά προβλήματα από τον Πολυχώρο της Γέφυρας Ζωής κατέθεσαν στεφάνη στην μνήμη των ηρώων του 21.

Η συγκίνηση που προκάλεσε η κατάθεση στεφάνου από τα «παιδιά» και τους εθελοντές της Γέφυρας Ζωής στους παριστάμενους ήταν πολύ μεγάλη, τα επιβράβευσαν δε με ένα ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα.










 Η Γέφυρα Ζωής θα είναι πάντα εκεί, αφού εκτός από τα ψυχοπαιδαγωγικά προγράμματα και τα μαθήματα διαβίωσης στα οποία ασκούνται και διδάσκονται τα παιδιά στον πολυχώρο της, προέχουσα θέση έχει και η «αφήγηση» και καλλιέργεια γνώσης σ’ αυτά των ιστορικών γεγονότων που έχουν σημαδέψει τη χώρα μας.