Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

Tο Χαϊδάρι χόρεψε «Zumba» στο Δημαρχείο της πόλης με την Γέφυρα Ζωής ΑμεΑ Δυτικού Τομέα. Ήταν όλοι εκεί…

   Σε μία κατάμεστη αίθουσα με περισσότερα από 500 άτομα  κάθε ηλικίας, το Χαϊδάρι χόρεψε «Zumba» στο Δημαρχείο της πόλης, την Κυριακή 8.2.2015
    Μια εικόνα χίλιες λέξεις  ... πλήθος κόσμου  χορεύοντας “Ζumba” για την ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ 

Ήταν εκεί όλοι, παιδιά, γονείς, νέοι κάθε ηλικίας, επίσημοι και κυρίως δημότες του Χαϊδαρίου. Χόρεψαν και διασκέδασαν στους ρυθμούς «Zumba», μαζί με τις 24 instructors που εκτέλεσαν υπό τους ήχους της μουσικής, 40 χορογραφίες.
Χορεύοντας “Zumba” οι Γεφυρό-ζουμπίτσες 
Μαζί τους χόρεψε το κοινό, που δεν σταμάτησε σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης η οποία διήρκεσε για περισσότερες από τρεις ώρες.
Την εκδήλωση άνοιξε η ομάδα «zumba» νέων και παιδιών με ειδικές ικανότητες της Γέφυρας ζωής με τις οδηγίες της εθελόντριας χορογράφου και γυμνάστρια τους κας Εβίτας Παπαδόπουλου. 

Χορεύοντας “Ζumba” όλη η αίθουσα μαζί με την ομάδα παιδιών με ειδικές ικανότητες της Γέφυρας Ζωής
                     Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Σελέκος  απευθύνει χαιρετισμό στην κατάμεστη αίθουσα    
        
Παραβρέθηκαν οι κ.κ.:
 • Σελέκος Μιχάλης, Δήμαρχος Χαϊδαρίου με την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Χαϊδαρίου».
 • Μποζίκας Ανδρέας, Δημοτικός σύμβουλος Χαϊδαρίου, επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο με την παράταξη «Πάμε να ενώσουμε το Χαϊδάρι».
 • Σπηλιόπουλος Θεόδωρος, δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες σε Δράση – Οικολόγοι Πράσινοι».
 • Ασπρογέρακας Κωνσταντίνος, δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Διάφανος Πόλη».
 • Λυμπουσάκη – Γεωργιάδη Ειρήνη, Δημοτικός Σύμβουλος και αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου.
 • Τσουκνίδας Κωνσταντίνος, δημοτικός σύμβουλος, Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Χαϊδαρίου.
 • Βαγγέλης Ντηνιακός επικεφαλής του συνδυασμού «Χαϊδάρι ξανά» καθώς και o δημοτικός σύμβουλος της παράταξης και  Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Βασίλης Καρατζαφέρης , Ο συνδυασμός «Χαϊδάρι ξανά», όπως τόνισε και ο ίδιος ο Β. Ντηνιακός στη σύντομη ομιλία του, θα βρίσκεται υποστηρικτικά δίπλα στα όποια προβλήματα αντιμετωπίζετε και θα είναι αρωγός του κοινωνικού έργου που προσφέρετε.
 • Παναγοπούλου – Γεωργοπούλου Αλεξία, δημοτικός σύμβουλος, προϊστάμενη σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης.
 • Θερμού Ελένη, δημοτικός σύμβουλος, προϊστάμενη σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης.
 • Δημουλά Μαρία, δημοτικός σύμβουλος, μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Χαϊδαρίου.
 • Δαγλατζή Στέλλα, στέλεχος (δημόσιες σχέσεις) του Ερυθρού Σταυρού Περιστερίου, και
 • Στελέχη της επιχειρηματικής ζωής του Χαϊδαρίου και του Περιστερίου.
Οι  εθελόντριες μας  επί της υποδοχής
Μιλώντας στην εκδήλωση  ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Σελέκος, δήλωσε ότι πρώτη προτεραιότητα της πόλης από σήμερα και στη συνέχεια είναι η ενίσχυση των δραστηριοτήτων της Γέφυρας ζωής και η ευόδωση των προσπαθειών της δημοτικής του αρχής για την εξεύρεση και παραχώρηση σ’ αυτήν δημοτικού χώρου προκειμένου να δημιουργηθεί και στο Χαϊδάρι πολυχώρος της Γέφυρας Ζωής για την δημιουργική απασχόληση παιδιών με ειδικές ικανότητες και ειδικότερα αυτών που έχουν νοητική υστέρηση και φάσμα αυτισμού.
ο Πρόεδρος της Γέφυρας ζωής κ. Γουράνιος Διονύσης, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Σελέκος και η Αντιπρόεδρος της Γέφυρας Ζωής κ. Ρούλα Τζέμη 
Από την πλευρά τους τόσο, ο κ. Μποζίκας, της δημοτικής παράταξης «Πάμε να ενώσουμε το Χαϊδάρι», όσο και ο κ. Σπηλιόπουλος, της δημοτικής παράταξης «Πολίτες σε Δράση – Οικολόγοι Πράσινοι», δήλωσαν ότι θα συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις και θα συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της Γέφυρας Ζωής, που αυτή καταβάλει για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών με νοητική υστέρηση και αυτισμό.
Ο Πρόεδρος της Γέφυρας ζωής κ. Γουράνιος Διονύσης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Χαϊδαρίου κ.κ. Σπηλιόπουλος και Μποζίκας και η Αντιπρόεδρος της Γέφυρας Ζωής κ. Ρούλα Τζέμη 
Ο Πρόεδρος της Γέφυρας ζωής και ο δημοτικός σύμβουλος Χαϊδαρίου κ. Ασπρογέρακας
Ο πρόεδρος της Γέφυρας ζωής κ. Γουράνιος, ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, απλούς πολίτες, παιδιά, χορευτές «zumba», εθελοντές της γέφυρας ζωής, τα μέλη της διοίκησης που παραβρέθηκαν και βοήθησαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης και τους διακεκριμένους πολίτες της πόλης του Χαϊδαρίου (επισήμους) που παραβρέθηκαν. Ευχαρίστησε επίσης τον Δήμαρχο της πόλης κ. Σελέκο για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου για την εκδήλωση.
Χορεύοντας “Zumba” όλη η αίθουσα μαζί με την ομάδα παιδιών με ειδικές ικανότητες της Γέφυρας Ζωής
Χορεύοντας “Zumba” όλη η αίθουσα μαζί με την ομάδα παιδιών με ειδικές ικανότητες της Γέφυρας Ζωής
Ο Πρόεδρος της Γέφυρας ζωής κ. Γουράνιος Διονύσης  με την ομάδα Zumba”  παιδιών με ειδικές ικανότητες της Γέφυρας Ζωής 

 Η Αντιπρόεδρος της Γέφυρας Ζωής κ. Ρούλα Τζέμη μαζί με  instructors Zumba και στην κάτω φωτογραφία με την ομάδα Zumba”  παιδιών με ειδικές ικανότητες της Γέφυρας Ζωής 

Ο κ. Σπηλιόπουλος απευθύνει χαιρετισμό στην κατάμεστη αίθουσα
                             Χορεύοντας “Zumba ''όλοι  μαζί για την  Γέφυρας Ζωής
Την εκδήλωση στήριξαν σε όλες τις φάσεις της, οι εθελοντές του πολυχώρου της Γέφυρας Ζωής και τους ευχαριστούμε πολύ, επίσης ευχαριστούμε πολύ τις .εταιρίες  3Ε, & Mallios oil για την υποστήριξη τους στην υλοποίηση της εκδήλωσης .
Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματα μας  
και η λέξη "ευχαριστούμε" πολύ μικρή.  
Το ευχαριστώ είναι,επίσης, πολύ λίγο για τους 24 instructors Zumba που μας υποστήριξαν και ελπίζουμε να μας υποστηρίζουν πάντα σε ότι κι αν κάνουμε.
Στις μικρές αξιολάτρευτες "ζουμπίτσες", τα κορίτσια  από το "Ευ ζωή", το εφηβικό -υπέροχο- τμήμα του 8ου Γυμνάσιου Κορυδαλλού και τις καταπληκτικές, "τέλειες"  μαμάδες των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων που τις θεωρούμε 
πλέον και φίλες της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ.
Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για όσους παραβρέθηκαν, ανθρώπους όλων των ηλικιών και "διασκέδασαν" με την ψυχή τους μαζί με τα παιδιά του πολυχώρου μας.

Καλή συνεχεία σε όλους να είστε όλοι καλά, δεν έχουμε λόγια να σας ευχαριστήσουμε για ΟΛΑ!!!! Για την συμμετοχή σας, την αγάπη σας, την υποστήριξη σας και κυρίως την ανοχή σας!!!!! Το ποσό που μαζεύτηκε είναι 1.270 Ευρώ

Σας ευχαριστούμε πολύ  Υποστηρικτής της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ