Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Το φλουρί της αγάπης κέρδισαν όλα τα παιδιά της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ.

Κατά την κοπή της Πίτας που ευλόγησε ο πάτερ  Θεόδωρος του Ι.Ν Αγ. Γεωργίου Νέας Ζωής που βρίσκεται διαρκώς δίπλα μας, εκφράζοντας την συμπαράστασή του στο έργο που επιτελεί η Γέφυρα Ζωής.





 





Η προσέλευση των φίλων και υποστηρικτών του Συλλόγου ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Μέσα στης πρώτες 2 μέρες όλες οι προσκλήσεις είχαν εξαντληθεί και η αίθουσα αποδείχτηκε πολύ μικρή τελικά .


Τα παιδιά και οι οικογένειές τους είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν όλοι μαζί, απολαμβάνοντας πλούσιους μεζέδες υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Διονύσης Γουράνιος, ο οποίος έκοψε την πίτα, ευχαρίστησε το κοινό κι ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με αγάπη, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα για τη σημασία της αλληλεγγύης και της προσφοράς προς το συνάνθρωπο.

Στην κατάμεστη αίθουσα της μουσικής ταβέρνας  «Απτάλικο» στο Λόφο Αξιωματικών (Παλαιάς Καβάλας) προσήλθαν τα παιδιά  της Γέφυρα Ζωής, οι γονείς τους, οι εθελοντές μας, οι φίλοι της Γεφύρας, και εκπρόσωποι του Δήμου Περιστερίου, του Δήμου Χαϊδαρίου, της Περιφέρειας Αττικής, & της Εκκλησίας.
Συγκεκριμένα : οι κ.κ.

Τζαβαλιά Βιβή, Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα  ΑμεΑ, με μεγάλη δύναμη ψυχής και θέληση για στήριξη όχι μόνο των προσπαθειών της Γέφυρας Ζωής, αλλά και κάθε δράση στήριξης των ΑμεΑ.

Βλάχος Κωνσταντίνος, Περιστεριώτης Περιφερειακός σύμβουλος, εκπρόσωπος της Περιφερειάρχη Αττικής κας Ρένας Δούρου, που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω έκτακτης απασχόλησής της.

Σελέκος  Μιχάλης, Δήμαρχος Χαϊδαρίου, που «βρίσκετε δίπλα» στις προσπάθειες μας, μαζί με την παιδίατρο σύζυγο του.

Οι Αντιδήμαρχοι  του Δήμου Περιστερίου  , κ. Λύκος Παναγιώτης , κ. Θεοδωράκος Τάσος, κα. Τσιώτα – Μάρκου Μαίρη, που εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της προς την Γέφυρα Ζωής & η πρόεδρος του Ο.Π.Α.Α.Π. Περιστερίου κ. Κορόγιαννη,

Κουγιουμτζής Φώτης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενεργοί Πολίτες για το Περιστέρι», αρωγός του Πολυχώρου μας και συμπαραστάτης της Γέφυρας Ζωής .


Κυριακόπουλος Γιάννης,  Μπάος Βασίλης εκπρόσωποι της δημοτικής Παράταξης «Περιστέρι για Όλους – Ανατροπή, που στηρίζουν  τις δράσεις της Γέφυρας Ζωής.

Η Γραμματέας του περιφερειακού τμήματος του Ερυθρού Σταυρού Περιστερίου κα. Στέλλα  Δαγλαρτζή.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου “συνάνθρωποι” κα. Νίκη  Δούλου, & ο κ. Γιάννης  Δημήτριου Πρόεδρος 6ης λαϊκής αγοράς


Η όμορφη συγκέντρωση με το πέρασμα της ώρας μετατράπηκε σε γλέντι με χορούς και τραγούδια, το 2015 ξεκίνησε με όλους μαζί μία αγκαλιά.

Ο χορός ξεκίνησε από τα παιδιά της Γέφυρας ζωής που παρέσυραν στο γλέντι γονείς, εθελοντές και όλους τους παραβρισκόμενους.
Το κέφι συνεχίστηκε αμείωτο μέχρι της «τελικής πτώσης» αργά το βράδυ της Κυριακής.

Κλείνοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος της Γέφυρα ζωής  κ. Γουράνιος ευχήθηκε η επόμενη κοπή πίτας να βρει τη Γέφυρα Ζωής σε νέο και μεγαλύτερο Πολυχώρο.
Της πίτες μας  της πρόσφεραν οι Φούρνοι ζαχαροπλαστεία,  Πάτσης , Θανάσης , Ίλιον και ο εθελοντής μας ζαχαροπλάστης  Δημοσθένης  Ασημάκος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αντιπρόεδρο κα. Ρουλά Τζέμη και το ιδρυτικό μέλος μας κ. Νικήτα Παύλου, αλλά και του εθελοντές μας για την πολύτιμη βοήθεια τους για την πραγματοποίηση την εκδήλωσης. 



Υποστηρικτής της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ