Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Μαζί με την ΓΕΦΥΡΑΣ ΖΩΗΣ η εταιρία PRIME PASTRY


 Γλυκές δημιουργίες, από τα χέρια των παιδιών του Συλλόγου Α.μ.ε.Α ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ « ΓΕΦΥΡΑΣ ΖΩΗΣ»,υπό την καθοδήγηση των έμπειρων pastry chef &του CHEF CLUB και με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, από την εταιρία PRIME PASTRY, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, όσοι βρέθηκαν στο μάθημα ζαχαροπλαστικής, την Παρασκευή 06/02/2015, στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου.



Η εταιρία PRIME PASTRY, με 30 χρόνια εμπειρίας στις πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής, πρόσφερε τα αγνά της υλικά, με στόχο να δώσει χαρά αλλά και γνώση στα παιδιά. 

http://www.primepastry.gr/

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπους της εταιρίας κ.κ. Γιάννη Νικολόπουλο και Πέτρο Μίχα  ,
 “Η PRIME PASTRY ευαισθητοποιείται και συμμετέχει ενεργά πλέον, & ως μέλος στον σύλλογο Α.μ.ε.Α ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ , “ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ”.  
Είναι μαγεία να είσαι διαφορετικός. Ευχαριστούμε που μας δεχτήκατε στον κόσμο σας!”


 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου Α.μ.ε.Α ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ , “ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ”, Διονύσης Γουράνιος, και η Αντιπρόεδρος κα Ρουλά Τσέμη από την πλευρά τους, τόνισαν τη μεγάλη σημασία της προσφοράς αγάπης για τα παιδιά του Συλλόγου.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κ.κ. Γιάννη Νικολόπουλο και Πέτρο Μίχα και την εταιρία Prime Pastry, για την πολύτιμη βοήθεια τους, που συνέβαλαν σημαντικά με την χορηγία τους στο μάθημα της ζαχαροπλαστικής στη Γέφυρα Ζώης! Οι προσφορές αγάπης για τα παιδιά μας, είναι πάντα ευπρόσδεκτες”.