Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Η Γέφυρα Ζωής ΑμεΑ Δυτικού Τομέα, θέλει να ευχαριστήσει την εταιρία DeAGOSTINI HELLAS

Η Γέφυρα Ζωής ΑμεΑ Δυτικού Τομέα, θέλει να ευχαριστήσει την εταιρία DeAGOSTINI HELLAS για την προσφορά της σε εκπαιδευτικό υλικό, εκπαιδευτικά παιχνίδια και έπιπλα.
Η εταιρία DeAGOSTINI HELLAS, ανταποκρίθηκε άμεσα και με ευαισθησία στο αίτημα της Γέφυρας Ζωής και δώρησε σειρά από τα εκπαιδευτικά και όχι μόνο βιβλία που εκδίδει, καθώς εκπαιδευτικά παιχνίδια και έπιπλα

για τις ανάγκες των παιδιών με ειδικές ικανότητες που η Γέφυρα Ζωής, μαζί με την πολύτιμη προσφορά των εθελοντών της φιλοξενεί προσφέροντας τους δημιουργική απασχόληση και εκπαιδευτικά παιχνίδια.

Όλα όσα με ευγενική προσφορά μας παραχώρησε η DeAGOSTINI HELLAS, αποτελούν πολύτιμο υλικό στην προσπάθεια που καταβάλουν όλοι οι εθελοντές μας για να προσφέρουν γνώση, δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία στα παιδιά μας  που  βρίσκονται καθημερινά μαζί μας.

Η DeAGOSTINI είναι πολυεθνική εταιρεία, ένας από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους της Ευρώπης, με έδρα την Ιταλία και το 2001 συμπλήρωσε 100 χρόνια δυναμικής παρουσίας στον εκδοτικό χώρο. Ξεκίνησε το 1901, όταν ο γεωγράφος Giovanni De AGOSTINI ίδρυσε το Instituto Geografico De Agostini, στη Ρώμη. Το 1959 καινοτόμησε δημιουργώντας την πρώτη εγκυκλοπαίδεια σε τεύχη, που πουλιόταν στα περίπτερα της Ιταλίας. Έκτοτε, έχει έντονη και ποικίλη εκδοτική δραστηριότητα σε πάνω από 39 χώρες, με 250 και πλέον σειρές και ετήσιο κύκλο εργασιών 1 δις ευρώ.

Η DeAGOSTINI HELLAS ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα το 1995 και πολύ σύντομα ανήλθε ανάμεσα στις πέντε κορυφαίες εκδοτικές εταιρείες της χώρας μας. Απασχολεί 35 εργαζόμενους και έχει ετήσιο κύκλο εργασιών πάνω από 30 εκατ. ευρώ. Ενδεικτικό είναι ότι και το 2008 η De Agostini βρίσκεται σταθερά μέσα στις 6 μεγαλύτερες, σε τζίρο, εκδοτικές εταιρίες στην Ελλάδα. Έχει εκδόσει πάνω από 60 σειρές με μεγάλη επιτυχία, ενώ σκοπεύει να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της με νέες εκδόσεις.
Ως επί το πλείστον, τα τεύχη συνοδεύονται από DVD ή CD-ROM ή από μια συλλεκτική μινιατούρα, σχετική με το θέμα της συλλογής. Τα partworks πωλούνται, αποκλειστικά, σε περίπτερα και σε καταστήματα ψιλικών.








Για εμάς στην Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα, και για  τα παιδιά μας   που απασχολούνται δημιουργικά στους χώρους του πολυχώρου μας , η προσφορά της DeAGOSTINI HELLAS ήταν ένα πολύ σημαντικό δώρο για την κάλυψη των  εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών αναγκών των παιδιών μας .

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, όλων των εθελοντών και των γονιών των παιδιών που φιλοξενούνται στη Γέφυρα Ζωής ΑμεΑ Δυτικού Τομέα, τόσο την DeAGOSTINI HELLAS, όσο και τα στελέχη της που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα μας για την προσφορά τους.



14.6.2014
Από το Γραφείο Τύπου της  «Γέφυρα Ζωής ΑμεΑ Δυτικού Τομέα»