Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Η Γέφυρα Ζωής Α.με.Α. Δυτικού Τομέα ευχαριστεί την Α.Β. Βασιλόπουλος ΑΕ


Την Κυριακη 1/6/2014, στα πλαίσια των δράσεων «Προσφοράς και εθελοντισμού» προς τους κοινωνικά έχοντες ανάγκη, η Α.Β. Βασιλόπουλος ΑΕ, οι εργαζόμενοι του Καταστήματος Αιγάλεω της Α.Β. Βασιλόπουλος Α.Ε. , Ιερά οδός 261, 25ης Μαρτίου & Ξάνθου Δυτικά Προάστια, με επικεφαλής τον Διευθυντή του καταστήματος κ. Πετρακόπουλο Γεώργιο και τον υπεύθυνο του οπωροπωλείου κ. Κακλαμάνο Νίκο, μετέφεραν και παρέδωσαν  στη Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα ποσότητα τροφίμων μακράς διάρκειας,χυμούς αναψυκτικά,& νερα.

Όπως είναι γνωστό η ΑΒ Βασιλόπουλος ΑΕ που ξεκίνησε από ένα απλό παντοπωλείο στη δεκαετία του ’20 για να αναπτυχθεί σε όλη την Ελλάδα με ποιοτικά προϊόντα  και έχοντας την προτίμηση χιλιάδων καταναλωτών, διακρίνεται για το πλούσιο κοινωνικό της έργο και τις προσφορές προς ευπαθείς ομάδες που σήμερα περνούν δύσκολες στιγμές.

Το πνεύμα εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς διέπει και όλο το προσωπικό της ΑΒ Βασιλόπουλος ΑΕ, που υλοποιεί σε μηνιαία βάση συγκεντρώσεις τροφίμων και γενικά ειδών παντοπωλείου που προσφέρει σε δομές εθελοντικής κοινωνικής δράσης και προσφοράς.

Για εμάς τους εθελοντές στη Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα (είμαστε όλοι εθελοντές, προσφέροντας ο καθένας του ότι μπορεί), τα παιδιά με ειδικές ικανότητες που απασχολούνται δημιουργικά στους χώρους του πολυχωρου μας  και τους γονείς τους, η προσφορά της ΑΒ Βασιλόπουλος ΑΕ ήταν ένα απρόσμενο αλλά πολύ σημαντικό για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών δώρο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, όλων των εθελοντών και των γονιών των παιδιών που φιλοξενούνται στη Γέφυρα Ζωής ΑμΕΑ Δυτικού Τομέα, τόσο την ΑΒ Βασιλόπουλος ΑΕ, όσο και τα στελέχη της στο Κατάστημα Αιγάλεω κ.κ. Πετρακόπουλο Γεώργιο (Διευθυντή καταστήματος) και Κακλαμάνο Νίκο (υπεύθυνο οπωροπωλείου), για την σκέψη και την προσφορά τους.

Σημείωση: Η προσφορά και στήριξη της ΑΒ Βασιλόπουλος ΑΕ προς τη Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα, υλοποιήθηκε από τα στελέχη και τους εργαζόμενους του καταστήματος ΑΒ Αιγάλεω.

 Κατάστημα: ΑΒ Αιγάλεω - Ιερά οδός 261, 25ης Μαρτίου & Ξάνθου Δυτικά Προάστια
Τηλ : 2105313901-2, Fax : 2105313946

Διευθυντής:   Πετρακόπουλος Γεώργιος
Υπεύθυνος Οπωροπωλείου: Κακλαμάνος Νίκος




Από το γραφείο τύπου της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα