Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

1ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό, της Γέφυρας Ζωής ΑμεΑ Δυτικού Τομέα

Ήταν όλοι εκεί !!!

Ήταν όλοι εκεί. Με μεγάλη επιτυχία  έγινε στις 11 Ιουνίου στο Γήπεδο Ηφαίστου Περιστερίου το 1ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό, που διοργάνωσε η Γέφυρα Ζωής ΑμεΑ Δυτικού Τομέα με την συνδρομή των εθελοντών της.

Συμμετείχαν οι ομάδες παλαιμάχων του Ατρομήτου Περιστερίου, του Ηφαίστου, του Σωματείου Ηθοποιών και η Μικτή Γυναικών Εθνικής Ελλάδος

Συμμετείχαν στο αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης και τους ευχαριστούμε από καρδιάς γι’ αυτό, οι:

Ομάδα παλαιμάχων Ατρομήτου Περιστερίου
1. Ρετζίλας, 2.Θεοδωρίδης, 3. Κωνσταντινίδης, 4. Μισαηλίδης, 5. Ψυρόγιαννης, 6. Κότσαρος, 7. Πούλος, 8. Καρακαταράκης, 9. Σπανός, 10. Βάγγης, 11. Ανδράλης, 12. Αντωνίου, Ηλιόπουλος Σ., 13. Ελευθεράκος, 14. Μανωλίτσης, 15. Τσίβαλης, 16. Ριγανιάς, 17. Γοργάκης, 18. Τσιτσίκος, 19. Κωστογιάννης, 20. Σκορδαλιάς και 21. Ηλιόπουλος Ν.


Ομάδα παλαιμάχων Ηφαίστου Περιστερίου
1. Βάκρας, 2. Μόσχος, 3. Τσαχάκης, 4. Τσέκας, 5. Κούσουλας, 6. Δεμίρης, 7. Δημητρόπουλος, 8. Λίαπης, 9. Τσιρόγιαννής, 10. Δράκος, 11. Ρότσιος, 12. Καριώτης, 13. Βαλλίδης, 14. Κότσαρης, 15. Τσιατσακιάρης Σ. και 16. Τσιατσακιάρης Γ.

Ομάδα Μικτής Γυναικών
1. Τσάρου Μ., 2. Ορφανίδη, 3. Γκράνμπεργ Β., 4. Μπορτάκη, 5. Κοσμαδάκη, 6. Θεοδώρου, 7. Κουλουμάση, 8. Καλλέργη, 9. Γαβαλά, 10. Βαλμά, 11. Καγκιά, 12. Σέρβου και 13. Μητσιά.

Ομάδα Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών
1. Φραγκολιάς, 2. Αϊβάζης, 3. Στοντούρης, 4. Καλλιγάς, 5. Αναγνώστου, 6. Μοσκιου, 7. Ορνόπουλος, 8. Γεραντιδάκης, 9. ΖΩΓΡΆΦΟΥ, 10. Τσισοκός, 11. Χαντζής, 12. Καλαντζής και 13. Παικόπουλος.


Διαιτητής ήταν η κ. Δόμνα Μπαρούνη

Την εκδήλωση στήριξαν ο κ. Νίκος Αναστόπουλος με την δωρεάν παροχή της μικροφωνικής εγκατάστασης, ο κ. Βασίλης Ιωάννου, ιδιοκτήτης του Καφέ VEGA (πλατεία Αγίου Γεωργίου – Ιερόθεος Περιστερίου) που παρείχε τα εμφιαλωμένα νερά για τους αγωνιζόμενους αλλά και τις ευπαθείς ομάδες των παρευρισκόμενων και ο γιατρός Χρόνης Χρονόπουλος, δημοτικός σύμβουλος και διευθυντής του ΕΟΠΥ Περιστερίου, που κάλυψε ιατρικά την εκδήλωση.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το ΕΚΑΒ που κάλυψε την εκδήλωση με την παρουσία ασθενοφόρου. 

Η Γέφυρα Ζωής ΑμεΑ Δυτικού Τομέα και οι εθελοντές της εκφράζουν τις ευχαριστίες τους  για την προσφορά τους.




Εκφράζουν επίσης τις ευχαριστίες τους  στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές κ.κ. Ανδρέα Μπονόβα και Γιώργο Βαΐτση, από το σωματείο επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, τους ηθοποιούς κ.κ. Καρύδη και Κ. Βενετσάνο που συνόδευσαν την ομάδα του σωματείου ηθοποιών και έκαναν τη απονομή των τιμητικών αναμνηστικών συμμετοχήςκαι τον κ. Μάριvo  Παπαντωνόπουλο που αποτέλεσε την ψυχή  όλων των εξελίξεων της εκδήλωσης.

Ακόμη εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε όλους όσους συμμετείχαν στο «1ο Φεστιβάλ ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό» (τα ονόματα τους, λόγο του μεγάλου αριθμού αναφέρονται στη συνέχεια), των εθελοντών

που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και σε όλους όσους προσήλθαν στο γήπεδο Ηφαίστου, ενισχύοντας με την συνδρομή τους σκοπούς της Γέφυρας Ζωής ΑμεΑ Δυτικού Τομέα.

Παραβρέθηκαν και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό, οι:
Δημήτρης Κελάφας, Επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Περιστερίου 
Πλεστης Αλέξανδρος  δημοτικός σύμβουλος
Δημητρίου Θανάσης, δημοτικός σύμβουλος, αντιπρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Περιστερίου,Ζέρβας Κώστας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Δημήτρη Κελάφα,
Κυριακόπουλος Ιωάννης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Δημήτρη Κελάφα. 

Ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του ΟΠΑΑΔΠ κ. Αυγουστίδης για τις διευκολύνσεις που μας παρείχε και την παρουσία του στην εκδήλωση, ο κ. Πρέκας Μάκης, δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου με τον Ανδρέα Παχατουρίδη
η κ.α. Λακιώτη Μαριάννα – Παναγιώτα, νέα δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Ανδρέα Παχατουρίδη,

και ο κ.Αμάραντος, ιδιοκτήτης των σχολών κομμωτικής Αμάραντος ο κ. Πέτρος Αλεξανδρής με το ομώνυμο κατάστημα οπτικών στον Άγιο Ιερόθεο.
.
Το «1ο Φεστιβάλ ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό», ξεκίνησε στις 7.00 μ.μ. ακριβώς, με την παρουσίαση  των ομάδων ποδοσφαίρου που συμμετείχαν και διεξήχθει με το σύστημα των «ημιχρόνων», όπου ο «νικητής» έπαιζε με την επόμενη ομάδα.


 Αν και υπήρξε και αγώνας ημιχρόνου για τη Τρίτη και τέταρτη θέση, δεν υπήρξαν νικητές αφού νικητές ήταν όλοι όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση.


Από το γραφείο τύπου της Γέφυρα Ζωής ΑμεΑ Δυτικού Τομέα