Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Η παρουσία της «Γέφυρας Ζωής» στην ενέργεια αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε από τη Visa Hellas στην Αίγλη Ζαππείου για τον απολογισμό της ενέργειάς της.

Η Γέφυρα Ζωής ΑΜΕΑ Δυτικού Τομέα έδωσε το «παρών» με αντιπροσωπία αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Διονύση Γουράνιο, την Υπεύθ. Γεν. Συντονισμού Παναγιώτα Μαντζαβίνου, την Υπεύθ. Χορηγιών & Πόρων Γεωργία Βλάσση , & Υπεύθ. Δημοσίων Σχέσεων Εβίτα Παπαδοπούλου, στη Συνέντευξη Τύπου της Visa Hellas στην Αίγλη Ζαππείου με θέμα τον απολογισμό της ενέργειάς της «Και η πιο μικρή κίνηση μια μεγάλη αλλαγή» .


Αναλυτικά, η  επιχείρηση τεχνολογίας και υπηρεσιών πληρωμής,Visa Hellas,  διαθέτοντας 2 λεπτά ανά αγορά που πραγματοποιήθηκε με κάρτες Visa  από κοινού με συνεργαζόμενες τράπεζες συγκέντρωσε το ποσό του ενός εκατ. ευρώ. Εν συνεχεία, το ποσό αυτό διατέθηκε σε 15 μη κυβερνητικούς οργανισμούς οι οποίοι επιλέχθηκαν με συγκεκριμένα κριτήρια και στους οποίους συμπεριλαμβάνεται κι η Γέφυρα Ζωής ΑΜΕΑ Δυτικού Τομέα.




Η Γέφυρα Ζωής εκφράζει την αμέριστη ευγνωμοσύνη της για την γενναιόδωρη συμβολή της Visa Hellas, καταλυτική για την υποστήριξη, την κατασκευή καθώς και τη διαμόρφωση του νέου εθελοντικού πολυχώρου δημιουργίας και έκφρασης παιδιών και νέων με νοητική υστέρηση και φάσμα αυτισμού.



Από το γραφείο τύπου της Γέφυρα Ζωής ΑΜΕΑ Δυτικού Τομέα.