Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ στο NGO Day EMPOWERING COMMUNITIES TO DO MORE της Microsoft

Στο NGO Day EMPOWERING COMMUNITIES TO DO MORE, μια ημέρα αφιερωμένη στους Μη-Κυβερνητικούς και Μη-Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, διοργανώθηκε από τη Microsoft Ελλάς, τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2016 στα κεντρικά γραφεία της Microsoft στο Μαρούσι. 
Η αξιοποίηση της τεχνολογίας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της Microsoft, διέποντας το σύνολο των δράσεων κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας. Τα εργαλεία που προσφέρει η Microsoft στους Μη-Κυβερνητικούς και Μη-Κερδοσκοπικούς οργανισμούς, στοχεύουν στην καλύτερη , αποτελεσματικότερη οργάνωση καθώς επίσης την αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων και υποδομών τους. Η Microsoft Ελλάς έχει καθιερώσει από το 2009 τη διοργάνωση της εκδήλωσης NGO Day, προκειμένου να ενημερώσει τους οργανισμούς αυτούς για τους τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει το έργο τους.
Η Παναγιώτα Μαντζαβίνου & η Ιωάννα Παπουλάκου μαζί με τον Πρόεδρο της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ  κ. Διονύση Γουράνιο εκπροσώπησαν την ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ στην φετινή διοργάνωση που είχε τίτλο NGO Day EMPOWERING COMMUNITIES TO DO MORE  που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Global Sustain. 
Είναι σημαντικό εταιρείες με το διεθνές εύρος και το κύρος της Microsoft να αγκαλιάζουν το έργο Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων με τη πολύτιμη τεχνογνωσία και προσφορά τους