Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Συνάντηση εργασίας της Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα στο Κ.Ε.Α.Τ

Προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας είχαν στο Κ.Ε.Α.Τ. στις 28 Σεπτεμβρίου 2015 ο Πρόεδρος της Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα κ. Διονύσης Γουράνιος μαζί με την Αντιπρόεδρο κα. Ρούλα Τζέμη και την Υπεύθυνη Γενικού Συντονισμού κα. Παναγιώτα Μαντζαβίνου.  Η συζήτηση με τον Διοικητή και Πρόεδρο κ. Δημήτρη Σκιαθίτη του Κέντρου Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών ήταν πολύ παραγωγική μέσα σε κλίμα κατανόησης για τα προβλήματα που αφορούν το αναπηρικό κίνημα. 


Ο Πρόεδρος του Κ.Ε.Α.Τ. κ. Δημήτρης Σκιαθίτης μετά την παρουσίαση των εθελοντικών δράσεων του πολυχώρου της Γέφυρας Ζωής από τον Πρόεδρο κ. Διονύση Γουράνιο, ευαισθητοποιήθηκε στο να βοηθήσει στην παραχώρηση ενός κτηρίου μέσα στα όρια του Δυτικού Τομέα από τα υπάρχων κληροδοτήματα του Κ.Ε.Α.Τ. που μπορεί να είναι διαθέσιμα. 
Αποφασίστηκε η σύναψη στρατηγικής προγραμματικής συμφωνίας για κοινές δράσεις, μεταξύ του Κ.Ε.Α.Τ. και της Γέφυρας Ζωής.  Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Κ.Ε.Α.Τ. κ. Δημήτρης Σκιαθίτης, δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του τόσο την προσωπική όσο και την θεσμική στις προσπάθειες της Γέφυρας Ζωής και δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει κάθε ενέργεια και συνδρομή στην υλοποίηση όσων συζητήθηκαν και όσων μελλοντικά παρουσιαστούν για να πραγματοποιηθούν από κοινού. 

Η Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα και προσωπικά ο Πρόεδρος κ. Διονύσης Γουράνιος ευχαριστούν τον Διοικητή του Κ.Ε.Α.Τ. κ. Δημήτρη Σκιαθίτη για την συμπαράσταση του και το αμέριστο ενδιαφέρον του για τον Πολυχώρο της Γέφυρας Ζωής. 

Η Γέφυρα Ζωής θεωρεί και πιστεύει ότι στο πρόσωπο του κ. Σκιαθίτη έχει βρει άλλον έναν ανιδιοτελή και συνοδοιπόρο συμπαραστάτη της κοινότητας των Α.μεΑ. 
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον Διοικητή και Πρόεδρο κ. Δημήτρη Σκιαθίτη όσο και τα στελέχη του Κ.Ε.Α.Τ. για την υπέροχη ξενάγηση στους χώρους του Κέντρου Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών. 



Από το Γραφείο τύπου της Γέφυρας Ζωής Δυτικού Τομέα