Τρίτη 21 Απριλίου 2015

«Αν όλα τα παιδιά της Γης πιαναν γερά τα χέρια»

Δελτίο Τύπου

Την Κυριακή 26 Απριλίου και ώρα έναρξης 11:00 το πρωί, οι Πρόσκοποι του Περιστερίου και η Γέφυρα Ζωής Α.με.Α. Δυτικού Τομέα θα πραγματοποιήσουν κοινή δράση στην εστία του 1ου Συστήματος στο Άλσος Περιστερίου (Σπιτάκι των Προσκόπων).

Σκοπός της Δράσης αυτής είναι η εξωτερίκευση του πλούσιου ψυχικού κόσμου των παιδιών της Γέφυρας Ζωής, η κατανόηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους, αλλά κυρίως η ανιδιοτελής προσφορά ενός δίωρου χαράς και παιχνιδιού σε αυτά τα παιδιά που τόσο πολύ έχουν ανάγκη τη στήριξη, την αγάπη και τη φροντίδα μας. Όπως επίσης ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία θα γίνουμε κι εμείς καλύτεροι και «σοφότεροι» γιατί όταν δίνεις, πάντα κάτι παίρνεις σαν «αντάλλαγμα».

Στο δίωρο αυτό τα παιδιά της Γέφυρας Ζωής θα παίξουν Προσκοπικά Παιχνίδια και θα τραγουδήσουν μαζί με τα παιδιά ηλικίας 11 έως 14 ετών του Συστήματος μας, καθοδηγούμενα από τους Εθελοντές - Συνοδούς τους και τους Ενήλικους Βαθμοφόρους του Συστήματος, ενώ θα τους δοθεί η ευκαιρία να πάρουν μαζί τους ένα αναμνηστικό που θα κατασκευάσουν οι ίδιοι.