Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Το πνεύμα των Χριστουγέννων ...Υπάρχει και ελπίζουμε στην θετική σας ανταπόκριση !



Ο πολυχώρος της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ  Α.μεΑ. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ σας ενημερώνει ότι θα παραμείνει κλειστός για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς  από τις 
      20/12/2014

Ξανά μαζί σας  την Πέμπτη 8/1/2015 






Βρισκόμαστε αισίως στην τελική ευθεία για να γιορτάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα… Πολύχρωμα φωτάκια, στολισμένο τοπίο, δώρα με πολύχρωμες κορδέλες και ευτυχισμένα πρόσωπα παντού. Όμως στην <<Γέφυρα Ζωής>> το χαμόγελο αυτό με δυσκολία καταφέρνει να κρατηθεί στη θέση του. Εδώ και καιρό προσπαθούμε να διατηρήσουμε αυτό το χώρο που καταφέρνει να προσφέρει απλόχερα το γέλιο σε δεκάδες παιδιά με φάσμα αυτισμού και νοητική στέρηση. Ο χώρος που στεγαζόμαστε αποδεικνύεται καθημερινά όλο και πιο ανεπαρκής να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες μας και να εξυπηρετήσει τα παιδιά που έχουν ανάγκη να βρουν διέξοδο στην δύσκολη καθημερινότητα μέσω των διαφόρων δραστηριοτήτων που τους παρέχονται. Φορείς αλλά και ισχυρά στελέχη της τοπικής κοινωνίας ελπίζουμε να μην μας αντιμετωπίσουν με αδιαφορία και απόσταση αυτό το σημαντικό έργο χωρίς ουσιαστική αρωγή στις ανάγκες επιβίωσης του Συλλόγου μας κάτι το οποίο μας βρίσκει στην θλιβερή θέση να παραδεχτούμε ότι αν η κατάσταση παραμείνει ως έχει ο Νέος Χρόνος δεν ξέρουμε αν, πού και πώς θα βρει την <<Γέφυρα Ζωής>>.


Τι θέλουμε από εσάς? Να μας βοηθήσετε!! Να μας βοηθήσετε αυτή η Νέα Χρονιά να μας βρει σε νέο, μεγαλύτερο χώρο , να μας βοηθήσετε να διατηρήσουμε τα χαμόγελα σε αυτά τα προσωπάκια και κυρίως να μας βοηθήσετε να συνεχίσουμε αυτό το τόσο δύσκολο έργο που απαιτεί καθημερινή και αδιάκοπη προσπάθεια από γονείς και εθελοντές. 


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ  εύχεται στα μέλη του, τους εθελοντές, τους φίλους, & σε όλο τον κόσμο .. Χρόνια Πολλά, δημιουργικά και γεμάτα αγάπη. «Ζεστασιά και χαρά να γεμίσει τα σπίτια όλων σας τις Άγιες αυτές μέρες των Χριστουγέννων και το νέο έτος ας είναι η αφετηρία για ένα καλύτερο μέλλον».

Χρόνια πολλά

Χρόνια καλά

Χρόνια ευτυχισμένα

Χρόνια δημιουργικά