Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

Συνάντηση του Δ.Σ. της "Γέφυρας Ζωής" με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Με τον βουλευτή της Β' περιφέρειας Αθηνών κο. Παναγιώτη Κουρουμπλή, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί στο γραφείο του, αντιπροσωπεία της "Γέφυρας Ζωής" αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κο. Διονύση Γουράνιο, την Αντιπρόεδρο κα. Τζέμη , τον Γεν. Γραμματέα κο. Καλλέργη και τον επιστημονικό συνεργάτη μας κο. Στράτο Τσιαμτσιακίρη

Το φλέγον ζήτημα της αναζήτησης νέας πιο μεγάλης και πιο λειτουργικής αίθουσας που θα μεταστεγάσει τη "Γέφυρα Ζωής" μονοπώλησε μεταξύ άλλων, την συζήτηση που πραγματοποιήθηκε.

Ο κος. Κουρουμπλής σαφώς και ήταν θετικός στο να βρεθεί μια άμεση λύση το θέμα που έχει προκύψει και ανέφερε πως θα κινήσει διαδικασίες ώστε με συνεχείς επαφές με τους Δημάρχους περιοχών όπως το Περιστέρι και το Αιγάλεω να βρεθεί ο χώρος που θα αξιοποιηθεί ως πολυχώρος δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά & νέους με νοητική υστέρηση -φασμα αυτισμού .

Στο πρόσωπο του κου. Κουρουμπλή, το Δ.Σ. της "Γέφυρας Ζωής" βρήκε ένα πολύτιμο συμπαραστάτη και ελπίζουμε πως θα αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό για την εύρεση του νέου πολυχώρου.