Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Δυναμική παρουσία της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ Δυτικού Τομέα στο συνέδριο Unizens 2014!

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκαν οι εργασίες του συνεδρίου Unizens 2014 που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και είχε την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εκεί παραβρέθηκε "Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ Δυτικού Τομέα  με 8 μελή αντιπροσωπεία


Μάλιστα, οι εργασίες του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν με δυο ομιλητές από τον σύλλογό μας στο βήμα, τον Πρόεδρο κο. Διονύση Γουράνιο και τον Γεν. Γραμματέα κ Βασίλη Καλλέργη.


Η όλη οργάνωση πραγματοποιήθηκε από 31/10 - 02/11/2014 στα Λεχαινά Ηλείας με την μορφή του 5ου Workshop για Α.με.Α. και είχε ως θέμα "Η αναπηρία είναι διαφορετική από την ανικανότητα".
Στο συνέδριο είχαν συμμετοχή  αρκετές ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Βουλγαρία, Τσεχία, Αυστρία, Πολωνία, Βοσνία Ερζεγοβίνη

η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή με το μέλος της παραολυμπιονίκη Γρηγόρη Πολυχρονίδη

 το παράρτημα των Special Olympics Δυτικής Ελλάδας με αθλητές και προπονητές & εκπρόσωποι του NOESI.gr.

Οι άνθρωποι της"Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα " είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες με τους αντιπροσώπους  από τα  κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συμμετείχαν στο 5ο Workshop για τα άτομα με ειδικές ικανότητες, η ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ  θα είναι πάντα παρόν για  να συμβάλλει σε κάθε παρόμοια αξιόλογη προσπάθεια για τα θέματα των Α.μεΑ.