Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

45.000 views και συνεχίζουμε !!!


Η "Γέφυρα Ζωής" διανύει περισσότερο από 20 μήνες  χρόνο παρουσίας στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας, προσφέροντας με τον πολυχώρο της, δημιουργική απασχόληση σε παιδιά και εφήβους με φάσμα αυτισμού και νοητική υστέρηση.

 Παράλληλα ωστόσο, η δράση του συλλόγου μας δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό καθώς η γνωστοποίηση των δραστηριοτήτων μας από τα Μ.Μ.Ε. αλλά και από το blog μας, μας κάνει ολοένα και πιο αναγνωρίσιμους για το έργο που επιτελούμε.


Οι 45.102 επισκέπτες μας , προέρχονται ως επί το πλείστον από την Ελληνική επικράτεια αλλά και από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης 
(όπως μπορείτε άνετα να δείτε στο screenshot που μας δείχνει η google, που φιλοξενεί την πλατφόρμα επικοινωνίας μας μαζί σας !).
Σε αυτή μας την προσπάθεια λοιπόν, η επισκεψιμότητα που δεχόμαστε από όλους εσάς κάθε μηνά, μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε ακάθεκτοι και με το ίδιο αρχικό πάθος !

Ο χρόνος που αφιερώνουμε για την σύνταξη του gefyrazwhs.blogspot.gr , βασίζεται σε εθελοντικό έργο όπως και το υπόλοιπο έργο που πραγματοποιείται σε άλλους τομείς εντός πολυχώρου.

Σήμερα έχουμε την χαρά να λέμε πως η προσπάθεια για την γνωστοποίηση της Γέφυρας Ζωής, "έπιασε τόπο" καθώς η επισκεψιμότητα που δεχόμαστε ξεπερνά τα σύνορα της χώρας μας.

Το αξιοθαύμαστο για την διαδικτυακή μας παρουσία, είναι η αυξημένη επισκεψιμότητα που δεχόμαστε, φανταζόμαστε από τους ομογενείς μας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής !

Όπως είναι απολύτως λογικό, ο Σύλλογος Α.με.Α. Δυτικού Τομέα "Γέφυρα Ζωής" θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους εσάς που καθημερινά μας τιμάτε με την διαδικτυακή σας παρουσία !


ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ...




                              ... ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!