Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση των εθελοντριών της Κοινωνικής Υπηρεσίας της "Γέφυρας Ζωής"Στα πλαίσια της ομαλής διεξαγωγής των δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται στον Πολυχώρο μας, οι εθελόντριες της Κοινωνικής Υπηρεσίας συναντήθηκαν το περασμένο Σάββατο (4/10/2014) για να συζητήσουν θέματα που σχετίζονται με τις αρμοδιότητές τους.


Η Κοινωνική Υπηρεσία της "Γέφυρας Ζωής" απαρτίζεται από μια ομάδα ειδικά καταρτισμένων Κοινωνιολόγων, Κοινωνικών Λειτουργών, Συμβούλων Ψυχικής Υγείας και Ψυχολόγων, οι οποίες μέσω ενός ανοιχτού training course μπήκαν στη διαδικασία να διαχωρήσουν αρμοδιότητες, να ενημερωθούν σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του Πολυχώρου και να συζητήσουν για την εξατομικευμένη διαχείριση περιπτώσεων παιδιών που ασκούν δραστηριότητες στον χώρο μας τις απογευματινές ώρες.


Στη φωτό, ο Πρόεδρος της "Γέφυρας Ζωής" Διονύσης Γουράνιος μαζί με την Υπεύθυνη του Τμήματος Ψυχολογικής Υποστήριξης κα. Σμαράγδα Στρουμπά (αριστερά) , την Υπεύθυνη Συντονισμού Κέλλυ Στεργίου και την κα. Ναταλία Ζώη, Υπέυθυνη στο Τμήμα Κοινωνιολογίας (δεξιά).