Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη οργανωτική συνάντηση της νομικής μας υπηρεσίας



Προ παντώς εποικοδομητική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πρώτη οργανωτική συνάντηση των μελών της νομικής μας υπηρεσίας η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10/10/2014.


Σε ένα Πολυχώρο σαν αυτό της "Γέφυρας Ζωής" , με πολλά ζητήματα οργανωτικού χαρακτήρα "να τρέχουν" σε παράλληλο χρόνο και με υποθέσεις του Συλλόγου μας που σίγουρα θα χρήζουν νομικής καθοδήγησης και υποστήριξης, οι δικηγόροι που έσπευσαν εθελοντικά στο κάλεσμά μας συναντήθηκαν για να ανταλλάξουν απόψεις και να ενημερωθούν για τις μελλοντικές κινήσεις του Συλλόγου από τον Πρόεδρο κο. Δ. Γουράνιο.

Πέρα βέβαια από τα οργανωτικά άλλα και τα διοικητικού χαρακτήρα σημαντικά ζητήματα της "Γέφυρας Ζωής", η νομική υπηρεσία θα έχει στο εξής την αρμοδιότητα της υπεράσπισης των ίδιων των ατόμων με αναπηρία που ασκούν τις δραστηριότητές τους εντός του Πολυχώρου μας και θα έχει συμβουλευτικό ρόλο σε νομικά θέματα που αφορούν τα Α.με.Α. για τα οποία θα προσφέρει και την ανάλογη νομική προστασία εφόσον χρειαστεί.

Το Δ.Σ. της "Γέφυρας Ζωής" καλωσορίζει επίσημα λοιπόν τις δικηγόρους που θα αποτελούν την ψυχή της νομικής υπόστασης του Συλλόγου μας και τις ευχαριστεί προκαταβολικά για την πολύτιμή αρωγή τους στο έργο μας.