Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Εγκάρδια συνάντηση με τον ανεξάρτητο βουλευτή κ. Νίκο Νικολόπουλο με την ΓΈΦΥΡΑ ζωής

 Συνάντηση Αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου της 
    ΓΈΦΥΡΑ ζωής με τον ανεξάρτητο βουλευτή Αχαϊας και συντονιστή του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΟΥ Κινήματος κ. Νίκο Νικολόπουλο.


Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ιδιαιτέρως πολύ  ζεστό κλίμα.


 Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος μας δήλωσε ότι θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις του για τα δικαιώματα των ΑμεΑ.

Πρώτον, να διευκολύνει τη ζωή των ανθρώπων αυτών, να αποκαταστήσει τα πλήρη δικαιώματά τους στην καθημερινότητα, στην κοινωνική ζωή και την κοινωνική προσφορά. 

Δεύτερον,τόνισε ότι πρέπει να δώσουμε τις ευκαιρίες σε όλους τους ανθρώπους με ειδικές δυνατότητες να τις αναδείξουν. Όχι απλώς να τους βοηθήσουμε να γίνουν σαν και τους υπόλοιπους. Να τους στηρίξουμε να γίνουν καλύτεροι από τους υπόλοιπους.


Εχει ασκήσει έντονη κρητική στην  τρικομματικη Συγκυβέρνηση  του κ.Σαμαρά  για την επώδυνη πολιτική που ακολουθεί απέναντι στα άτομα με αναπηρία. 


Τόνισε δε ότι ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς ξεχνάει τα όσα έλεγε και ισοπεδώνει τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα των ΑμεΑ. Τα ΑμεΑ που θα έπρεπε να χρίζουν ιδιαίτερης μέριμνας και προνομίων από το κράτος, υφίστανται την μανία των περικοπών, των μειώσεων και των απολύσεων εν ονόματι της Τρόικας.
Η πολιτική αναλγησία φαίνεται ότι έχει φτάσει στο ζενίθ από την πλευρά της Συγκυβέρνησης  που δεν βάζει τίποτε άλλο πάνω από τις προκλητικές απαιτήσεις της Τρόικας. 
Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος τόνιζε ότι θα είναι ενεργό μέλος της ΓΈΦΥΡΑ ζωής σε αυτήν την μεγάλη  προσπάθεια που γίνετε  από τον σύλλογο μας.


 D.G