Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013

Συν'αντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της Γέφυρας Ζωής με τον Δήμαρχο Αιγάλεω κ. Χρήστο Καρδαρά

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΓΑΛΕΩ κ.  Χρήστο Καρδαρά.


Ιδιαιτέρως εποικοδομητική υπήρξε η  συνάντηση Αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου της Γέφυρας Ζωής με τον Δήμαρχο Αιγάλεω κ. Χρήστο Καρδαρά.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα, πράγμα που αποδεικνύει τις άριστες σχέσεις του Δ.Σ. της Γέφυρας Ζωής με την τοπική Αυτοδιοίκηση.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν στην ατζέντα της συναντήσεως ήταν το κτιριακό θέμα  του συλλόγου  μας για τα εργαστήρια δράσεων , αυτό της πρόσβασης των ΑμεΑ,  και επιπρόσθετα φροντίσαμε να δώσουμε μια σύντομη όσο και συνολική εικόνα των άμεσων δράσεων που σχεδιάζουμε , και οι οποίες στόχο έχουν τη καλυτέρευση των συνθηκών ζωής τον παιδιών & νέων με ειδικές ικανότητες.   επιπρόσθετα ζητήσαμε και την έμπρακτη συμβολή της Δημοτικής Αρχής στις δράσεις αυτές στο μετρό που αυτό είναι εφικτό.

Λάβαμε ρητές δέσμευσης σύμπραξης με τη Δημοτική Αρχή για τις δράσεις μας αυτές και σύντομα θα οριστεί και νέα  συνάντηση στο Γραφείο του δήμαρχου .

Παρακολουθούμε στενά κάθε εξέλιξη και λαμβάνουμε και σοβαρά υπόψιν μας τη Προσωπική δέσμευση του δήμαρχου για άμεσο ραντεβού του  με το Δ.Σ. του Συλλόγου μας  για τα θέματα που προαναφέραμε αρχές Μαρτίου.


Δ.Γ