Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Κατά του παιδικού καρκίνου η Σούπερ Λίγκα

Για μια ακόμα χρονιά η Super League στηρίζει τον αγώνα των Συλλόγων «Φλόγα» και «Λάμψη» και αφιερώνει την 21η αγωνιστική (9, 10 και 11 Φεβρουαρίου 2013) στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας.

Η Παγκόσμια Ημέρα για το παιδικό καρκίνο έχει σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία για τις ανάγκες των παιδιών που νοσούν από καρκίνο και τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης. 

Η «ΦΛΟΓΑ» και η «ΛΑΜΨΗ» είναι σύλλογοι γονιών που τα παιδιά τους προσβλήθηκαν από κακοήθες νόσημα. Είναι σύλλογοι απλών καθημερινών ανθρώπων, ενωμένων κάτω απ’ την κοινή ανάγκη για την αντιμετώπιση μιας πολύ ιδιαίτερης δοκιμασίας. Είναι γονείς ταγμένοι στην φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο. 

Γονείς που αγωνίζονται για κάθε νέο παιδί που φιλοξενείται στα παιδογκολογικά τμήματα, που αγωνιούν και προσπαθούν για την εξασφάλιση της καλύτερης ιατρικής και ψυχοκοινωνικής φροντίδας που δικαιούται. Η «ΛΑΜΨΗ» και η «ΦΛΟΓΑ» στηρίζονται στην εθελοντική εργασία των μελών τους και αντλούν δύναμη από την προσφορά και την αρωγή δεκάδων ευαισθητοποιημένων φορέων και πολιτών.