Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μαζί μας στο Φιλανθρωπικό Μαραθώνιο Ζumbathon

Την Πέμπτη  2 Φεβρουάριου  2017 το απόγευμα ο Δημοφιλής Παρουσιαστής και Αγγελιοφόρος πλέον της Γέφυρα Ζωής Δημήτρης Ουγγαρέζος, επισκέφτηκε τον εθελοντικό πολυχώρο για παιδιά και νέους με αναπηρία στο Χαϊδάρι
https://www.youtube.com/watch?v=2c8Oiu7Vdq8
Ο Πρόεδρος της Γέφυρα Ζωής κ. Διονύσης Γουράνιος  καλωσορίζοντάς τον μεταξύ άλλων είπε: Αισθάνομαι τόσο μεγάλη συγκίνηση που σε υποδέχομαι στο χώρο αυτόν στον οποίο διαδραματίζεται ένας μεγάλος αγώνας για να μπορέσει ο εθελοντικός πολυχώρος της Γέφυρα Ζωής να κρατηθεί ανοιχτός.
Η επιθυμία σου να βρεθείς κοντά στα παιδιά μας, να τα γνωρίσεις και να τα στηρίξεις προσωπικά, εκφράζει τη βαθιά σου  ευαισθησία και την πολύτιμη συμπαράστασή σου απέναντί τους, απέναντι σε παιδιά που αγωνίζονται να κερδίσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.
Σε υποδεχόμαστε ως ξεχωριστό φίλο  της «Γέφυρα Ζωής» για να στείλουμε μαζί ένα δυνατό μήνυμα ελπίδας και συνεργασίας ανάμεσα, στην εθελοντική προσφορά σε κάθε της έκφραση.
Με την ίδια συγκίνηση μίλησε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: είπε, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μας δείχνετε το δρόμο από τον οποίο μπορούμε να εκφράσουμε αισθήματα τα οποία ίσως δεν θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν χωρίς αυτό το έργο το οποίο επιτελείτε σε αυτόν εδώ τον πολυχώρο καρδίας .
Μου δείξατε τον δρόμο της προσφοράς προς τα άτομα με αναπηρία και μας δείξατε το δρόμο της προσφοράς προς τους εαυτούς μας.
Πιστεύω ότι μέσα από αυτό το ταξίδι  της «Γέφυρα Ζωής» κάποιος θα βρει πολλά κρυμμένα μυστικά μέσα του  όπως συνέβη και σε μένα… Προσωπικά ακούω πολλά ευχαριστήρια λόγια κάθε φορά… όμως οι πραγματικοί ήρωες της «Γέφυρα Ζωής» είναι αυτά τα παιδιά και αυτοί οι γονείς οι οποίοι μόνο εκείνοι μπορούν πραγματικά να εκφράσουν το σπουδαίο εθελοντικό έργο που με αξιοπρέπεια & πολλή αγάπη  επιτελείται εδώ μέσα.
Σας ευχαριστώ για ακόμη μία φορά!».