Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Η Γέφυρα Ζωής ΑΜΕΑ Δυτικού Τομέα σας προσκαλεί στην ετήσια γιορτή της 7 Δεκεμβρίου & ώρα 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αιγάλεω «Ελληνικό Μολύβι»

Η Γέφυρα Ζωής ΑΜΕΑ Δυτικού Τομέα σας προσκαλεί στην ετήσια γιορτή της
που θα πραγματοποιηθεί, στις 7 Δεκεμβρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00
στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αιγάλεω «Ελληνικό Μολύβι»
Ιερά Οδός 154 & Νάξου (*Στάση Μετρό Ελαιώνα).
να «Αγκαλιάσουμε τη μαγεία του να είσαι διαφορετικός».


Η εκδήλωση αυτή είναι μια ξεχωριστή γιορτή για εμάς όχι μόνο επειδή διεξάγεται ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία της 3ης Δεκέμβρη αλλά κυρίως επειδή μέσω αυτής δίνεται κάθε χρόνο η ευκαιρία στα παιδιά της Γέφυρας Ζωής να σας γνωρίσουν αλλά και να σας παρουσιάσουν, από κοινού με τους εθελοντές, ένα μέρος από τις καθημερινές δραστηριότητες με τις οποίες απασχολούνται στον απογευματινό εθελοντικό μας Πολυχώρο .


*Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει μπουφέ. Στο χώρο θα λειτουργεί επίσης περίπτερο για την πώληση της ατζέντας-ημερολόγιο του συλλόγου καθώς και δημιουργίες  φτιαγμένες από τα παιδιά της Γέφυρας Ζωής τα οποία θα τίθενται προς πώληση με σκοπό την ενίσχυση του εθελοντικού  Πολυχώρου της Γέφυρας Ζωής.


Η παρουσία σας θα ήταν τιμή για εμάς και τα παιδιά μας.


Σας περιμένουμε όλους εκεί. 


Ο μεγαλύτερος στόχος για τον εθελοντικό Πολυχώρο Δημιουργίας και Έκφρασης Παιδιών και Νέων με Νοητική Υστέρηση - Φάσμα Αυτισμού είναι η  «Γέφυρα Ζωής »

Είναι να καταφέρει να συνεχίσει  !