Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Η Μοναδικότητα της Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα στο Zumbathon® Charity Event:


Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 16.00 μ.μ. στην αίθουσα του TAE KWON DO στο Δέλτα Φαλήρου,  πραγματοποιήθηκε η τρίωρη εκδήλωση του φετινού Zumbathon® Charity Event, μοναδική διοργάνωση για τη χώρα μας. 

Σε μία κατάμεστη, από περισσότερους 5.000  – χορευτές Zumba, η ομάδα Zumba των Νέων με Νοητική Υστέρηση της Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα, έδωσε μία μοναδική παράσταση σε  χορογραφία των εκπαιδευτριών  και εθελοντών κα. Εβίτας Παπαδοπούλου , & κα. Γιούλης Κουρουθανάση

Για όσο χρόνο κράτησε το πρόγραμμα της ομάδας Zumba της Γέφυρας Ζωής, πάνω στην σκηνή, με τη μουσική του τραγουδιού « Η Επίμονη σου » και οι 5.000 παραβρισκόμενοι αθλητές – χορευτές ήταν συντονισμένοι  στο χορό των παιδιών της Γέφυρας Ζωής, δημιουργώντας μία τεράστια χορευτική ομάδα μαζί τους.

Η συγκίνηση σε όλους τους παραβρισκόμενους, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, για την προσπάθεια που αυτά κατέβαλαν με πολύ επιτυχία, ήταν εμφανής, με την αίθουσα να δονείται από το χειροκρότημα τους.







Για άλλη μία φορά τα «  ιδιαίτερα  παιδιά» της Γέφυρας Ζωής  έδειξαν και απέδειξαν  ότι η ζωή ανήκει σ’ αυτά και αρκεί μόνο η ευκαιρία για να το αποδείξουν, μακριά από κοινωνικούς αποκλεισμούς και πως μια αναπτυξιακή διαταραχή, όπως ορίζεται ο αυτισμός ή νοητική υστέρηση, δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην καθημερινότητά τους και στην προσπάθεια που καταβάλουν με την συνδρομή των εθελοντών και του Δ.Σ. της Γέφυρας Ζωής για να δείξουν ότι η διαφορετικότητά τους δεν είναι παρά άλλη μία εκδοχή της κοινωνίας μας.



Η Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα, θέλει να ευχαριστήσει την κ. Βάσω Αλεξίου για την πρόσκληση στο Zumbathon®, για την ευκαιρία αλλά και την τιμή να συμμετάσχει  η ομάδα μας  στο ετήσιο Zumbathon® Charity Event , όντας η Γέφυρα Ζωής μοναδική δομή Α.μεΑ. που μαζί με τα πολλά δημιουργικά προγράμματα και τις δράσεις απασχόλησης και παιδαγωγικής εκπαίδευσης  για τα παιδιά με νοητική υστέρηση και φάσμα αυτισμού, υλοποιεί από την ίδρυση της μέχρι σήμερα  και το αθλητικό – χορευτικό πρόγραμμα Zumba.





Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς στην  κα. Εβίτα Παπαδοπούλου & την κα. Γιούλη Κουρουθανάση για την προσπάθεια που καταβάλουν με πολύ αγάπη για τα «παιδιά» της Γέφυρας Ζώης  και την ανυπολόγιστη εθελοντική προσφορά τους σ’ αυτά, όπως και όλους τους εθελοντές που συνόδευσαν τα παιδιά στην εκδήλωση, αλλά και όσους προσφέρουν στα παιδαγω-ψυχαγωγικά εκπαιδευτικά προγράμματα της σε καθημερινή βάση

Δείτε εδώ : https://youtu.be/rIz4B06-kRw

Ραντεβού στο επόμενο Zumbathon® Charity Event