Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Συνάντηση μεταξύ Αντιπροσώπων Περιφέρειας Αττικής και της “ Γέφυρα ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα ”


Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Περιφέρειας Αττικής Συγγρού  15-17 η συνάντηση μεταξύ Αντιπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής και Αντιπροσώπων της Γέφυρας ζωής ΑμεΑ  Δυτικού Τομέα με θέματα  την άμεση επίλυση  του στεγαστικού, την βιώσιμη λειτουργία του πολυχώρου της Γέφυρας ζωής καθώς και άλλων σημαντικών θεμάτων που αφορούν την λειτουργιά του πολυχώρου  της Γέφυρα Ζωής από την Περιφέρεια Αττικής.
Αναλυτικότερα, παρευρίσκοντο στην  συζήτηση μεταξύ άλλων η Αντιπεριφερειάρχης  Κοινωνικής Πολιτικής Περιφέρειας Αττικής,  Θανοπούλου Κατερίνα, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα,  Τζόκας Σπύρος και η Εντεταλμένη Σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής για θέματα Αναπηρίας κ. Βιβή Τσαβαλιά  μαζί με τους εκπρόσωπους της Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα την Αντιπρόεδρο  Τζέμη Ρούλα, τον Επιστημονικό Σύμβουλο Τσιαμτσιακίρη Στράτο και την Υπεύθυνη Γενικού Συντονισμού Μαντζαβίνου Παναγιώτα , η συνάντηση έγινε μέσα  σε θετικό κλίμα άκουσαν με προσοχή τα σοβαρά προβλήματα του πολυχώρου της Γέφυρας ζωής που τεθήκαν από τον Πρόεδρο κ. Γουράνιο Διονύση .

Η Περιφέρεια Αττικής φάνηκε να επιθυμεί τη στήριξη της “ Γέφυρας ζωής Α.μεΑ.  Δυτικού Τομέα ” στο επίμοχθο έργο της να προστατέψει αλλά και να αναδείξει την μαγεία της διαφορετικότητας των νέων με νοητική υστέρηση και φάσμα αυτισμού.