Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Στην παρουσίαση του ανανεωμένου moirazomai.gr η "Γέφυρα Ζωής"

Στην παρουσίαση της νέας ανανεωμένης ιστοσελίδας του οργανισμού "Μοιράζομαι", moirazomai.gr , βρέθηκε η "Γέφυρα Ζωής" με μελη του Δ.Σ. να βρίσκεται μαζί με πλήθος κόσμου στο Ευγενίδειο Ίδρυμα όπου και έγινε η παρουσίαση.

Η ιδέα του μοιράζομαι 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος και ο Στάθης συνειδητοποίησαν ότι θέλουν να προσφέρουν τη βοήθειά τους κάπου που να υπάρχει πραγματική ανάγκη, αλλά δε γνώριζαν τον τρόπο, ούτε αν η προσφορά τους θα έφτανε σίγουρα στον προορισμό της! Μοιράστηκαν τον προβληματισμό τους με τους ανθρώπους γύρω τους και δημιούργησαν μια ομάδα για να σκεφτούν πώς θα μπορούσαν να συμπληρώσουν το κομμάτι του παζλ που έλειπε. Έφτιαξαν λοιπόν, μια πλατφόρμα που απευθύνεται σε ανθρώπους όπως οι ίδιοι, που θέλουν να βοηθήσουν απευθείας κάποιον, ώστε να ξέρουν με σιγουριά ότι η βοήθειά τους εκπλήρωσε το σκοπό της. Η πλατφόρμα αυτή συγκεντρώνει τις ανάγκες των ανθρώπων που χρειάζονται υποστήριξη και δίνει τη δυνατότητα σε όποιον θελήσει, να τις καλύψει άμεσα. Κάπως έτσι λοιπόν, γεννήθηκε το Μοιράζομαι!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4/11 και παρουσιάστηκαν οι θεματικές τις ιστοσελίδας και η λειτουργικότητά της. 















Με τη σειρά μας, επικροτούμε την δημιουργία του Πρωτοποριακού moirazomai.gr και θα στηρίζουμε κάθε κίνηση του οργανισμού δείχνοντας την ανταποδοτική μας στάση για όλες τις ενέργειες στήριξης που έχει κάνει ως τώρα το "Μοιράζομαι" για να συνεχίζει το έργο της η "Γέφυρα Ζωής" τους ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθεια τους.