Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

Η συμμετοχή μας στον Μαραθώνιο Αθηνών ήταν μια συναρπαστική εμπειρία!

Η Running team του Συλλόγου ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.με.Α. Δυτικού Τομέα είχε την χαρά να συμμετάσχει στον φετινό Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών και συγκεκριμένα στο κομμάτι της διαδρομής των Special Olympics, μαζί με άλλα σωματεία και συλλόγους.

Η διαδρομή από το φρουραρχείο της Βουλής μέχρι το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, όσο μικρή κι αν φάνταζε ήταν τεράστια αν αναλογιστεί κανείς την επιθυμία όλων μας να συμμετάσχουμε.

Η πολυάριθμη ομάδα μας με παιδιά και εθελοντές του Πολυχώρου μας  αποτελούμενη από τους : Τσιματσίδης Γιώργος,Γκέρκο Ειρήνη,Παπαδοπουλου Εβίτα,Τσούκαρη Μαίρη,Κεχαγιογλου Παναγιώτα,Μαλτέζου Ασπασία,Ζώη Ναταλία,Τζωρτζίνης Κώστας,Πιερίδης Χρήστος,Σουβλέρης Σταμάτης,Στεργίου Ευαγγελία,Μαντζαβίνου Αντωνία,Γουράνιος Νίκος,Ζαφείρης Άρης,Καματήρα Μαρία,Μαριάνθη Καματήρα,Ρουσσοπούλου Στέλλα ,Σουβλέρη Μαργαρίτα, Μπαΐραμίδη Παναγιώτα

... με το πιο μικρό της μέλος να είναι στο βρεφικό του καρότσι (!) και το πιο μεγάλο να εκπροσωπεί το Δ.Σ. του συλλόγου, ήταν προετοιμασμένη για να βιώσει μια συναρπαστική εμπειρία.

Όταν δόθηκε το σύνθημα της εκκίνησης, το block μας έσπασε στα δυο. Οι πιο ενθουσιώδεις άρχισαν να τρέχουν κατά μήκος της Ηρώδου Αττικού και οι πιο συγκρατημένοι, που απλά ήθελαν να ζήσουν αυτό το όμορφο Κυριακάτικο πρωινό, πήγαιναν με πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Ωστόσο, στο τέλος της διαδρομής, αυτό που μέτραγε ήταν η χαρά της συμμετοχής και το δέος που ένιωθε κανείς κατά την είσοδό του στο Καλλιμάρμαρο. Και το πιο σημαντικό, να βλέπεις παιδιά όπως τη Μαρία και τον Νικόλα να έχουν ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη και να νιώθουν ακούραστα!


Τερματίσαμε και φυσικά πήραμε και μετάλλιο!!!!! Με τη Γέφυρα Ζωής !!!

Στον επόμενο Μαραθώνιο, οι αντοχές μας θα είναι ακόμα περισσότερες και η συμμετοχή μας ακόμα πιο δυνατή ! Ραντεβού το 2015 !!!