Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση της ΓΕΦΥΡΑΣ ΖΩΗΣ στα γραφεία της ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ-CHEF CLUB

Στις 08/10/2014 , πραγματοποιήθηκε επίσημη συνάντηση στα γραφεία της ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ-CHEF CLUB στη Λ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 171 στη  ΔΑΦΝΗ, υπό την προεδρία του κ. Καρούμπα Μίλτου και σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου με τον πρόεδρο της Γέφυρας ζωής κ. Διονύσιο Γουράνιο ο οποίος τους παρουσίασε τις δράσεις και την λειτουργία του πολυχώρου της Γέφυρας Ζωής Α.με.Α Δυτικού Τομέα στα πλαίσια δημιουργίας μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων. 




Ο πρόεδρος του CHEF CLUB κ. Καρούμπας Μίλτος αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. δήλωσαν την αμέριστη στήριξή τους για αυτό το κοινωνικό έργο που γίνεται στον δυτικό τομέα και αποφάσισαν να είναι αρωγοί όχι μόνο σαν εκπρόσωποι του CHEF CLUB αλλά πάνω από όλα σαν άνθρωποι για αυτήν την προσπάθεια που κάνει ο πολυχώρος της Γέφυρας Ζωής ( για παιδιά και νέους με νοητική υστέρηση- φάσμα αυτισμού). 

Τέλος επισημοποιήθηκε η έναρξη κοινών δράσεων από τα μέλη του CHEF CLUB στον πολυχώρο μας όπου εκτός των προγραμματισμένων εθελοντικών μαθημάτων αυτόνομης διαβίωσης από τον ζαχαροπλάστη Σουβλέρη Σταμάτη μέλος του CHEF CLUB, θα πραγματοποιηθούν εντός και εκτός του πολυχώρου επίσημα event  σε συνεργασία των μελών της Γέφυρας ζωής και του CHEF CLUB.



Το Δ.Σ. της Γέφυρας Ζωής δηλώνει τις ευχαριστίες του στον πρόεδρο του CHEF CLUB κ Καρούμπα Μίλτο για την κοινή συνεργασία και την πίστη πως η Γέφυρα Ζωής βρήκε έναν σπουδαίο υποστηρικτή του έργου της. 

Με εκτίμηση 

ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                                             ο Γενικός Γραμματέας

 Γουράνιος Διονύσης                                           Καλλέργης Βασίλης