Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Κατάθεση στεφάνου για την 28η Οκτωβρίου από παιδιά και εθελοντές της Γέφυρας Ζωής

Παραμονή της Εθνικής μας επετείου για το μεγάλο "ΟΧΙ" του Ελληνισμού και στην Πλατεία Δημαρχείου του Περιστερίου έγινε κατάθεση στεφάνων παρουσία επισήμων και δημοτών.



 Όπως είναι λογικό, και η Γέφυρα Ζωής , ήταν εκεί με αντιπροσωπεία που αποτελούνταν από τον Πρόεδρο την Αντιπρόεδρο & τον Γεν. Γραμματέα  του Συλλόγου, τους εθελοντές μας που τους ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθεια τους  αλλά και παιδιά του Πολυχώρου μας.




Οι εθελοντές και τα παιδιά του Συλλόγου μας μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν με τη σειρά τους το δικό τους στεφάνι και να αποτίσουν φόρο τιμής.

Επίσης μέλη του Δ.Σ. της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ  παραβρέθηκαν στην παρέλαση της 28ης στον Δήμο Περιστερίου,  Δήμο Χαΐδαρίου, & στον Δήμο Αιγάλεω  με αντιπροσωπεία που αποτελούνταν από τον Πρόεδρο κ Γουράνιο, τον Γεν. Γραμματέα κ Καλλέργη  στο Περιστέρι τον ειδικό σύμβουλο κ. Μαλτέζο στο Χαϊδάρι & την Αντιπρόεδρο κα Τσέμη στο Αιγάλεω.


Η Γέφυρα Ζωής θα είναι πάντα παρούσα με τους ανθρώπους της να τιμά με σεβασμό όλους όσους θυσιάστηκαν για να είμαστε όλοι μας σήμερα ελεύθεροι !