Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δυναμική επανέναρξη των εθελοντικών δράσεων της "Γέφυρας Ζωής"


Το Δ.Σ. της "Γέφυρας Ζωής" , ανακοινώνει στα υπάρχοντα μέλη και υποστηρικτές καθώς και προς οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο που είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν τα Άτομα με Αναπηρία (νοητική στέρηση - φάσμα αυτισμού) πως με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς 2014-2015, ξεκίνησαν παράλληλα και οι εθελοντικές δράσεις του Συλλόγου μας.

Μετά απο 13 μήνες συνεχούς παρουσίας, οι άνθρωποι της "Γέφυρας Ζωής" θέλουν να ευχαριστήσουν τους γονείς και κηδεμόνες για την εμπιστοσύνη τους ως προς την παραμονή των παιδιών τους στον Πολυχώρο μας για την εκτέλεση δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Με αφορμή αυτή σας την εμπιστοσύνη, πραγματοποιήσαμε από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, δυναμική επανέναρξη των δράσεών μας με τη δημιουργία τμημάτων, αναγκαίων για τη σωστή λειτουργία μας.

Πιο συγκεκριμένα :
  • Ο Πολυχώρος μας διαθέτει πλέον οργανωμένο νομικό τμήμα εξειδικευμένο σε θέματα Α.με.Α. και όχι μόνο (παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών κτλ.)
  • Τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας που απαρτίζεται από : Κοινωνιολόγους, Κοινωνικούς Λειτουργούς, Συμβούλους Ψυχικής Υγείας και Ψυχολόγο.
  • Τμήματα μουσικοθεραπείας και Αγγλικών.
  • Τμήμα Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων.
  • Γλωσσολόγο.
... και βρισκόμαστε στην φάση υλοποίησης τμημάτων χορού.

Σας καλούμε να μάθετε περισσότερα για εμάς είτε με ένα σας τηλεφώνημα στο 211 2143437, είτε με την επίσκεψή σας στον Πολυχώρο μας , Πελασγίας 133 στο Περιστέρι.

ΜΑΖΙ ΧΤΙΣΑΜΕ ΜΙΑ "ΓΕΦΥΡΑ" ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ... 
... ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ !!!



Γιατί η Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα ...
"Είναι μια ωραία περιπλάνηση, σχεδόν μια δραπέτευση" - Γιάννης Ρίτσος
Περισσότερες πληροφορίες στο: 211-21-43-437
 Facebook : ΓΕΦΥΡΑ-ζωής              Τwitter: @gefyrazohs