Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Η Γέφυρα Ζωής Α.με.Α. Δυτικού Τομέα ευχαριστεί τα Super Market ΣκλαβενίτηςΗ Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα ευχαριστεί τα Super Market Σκλαβενίτης που από την πρώτη μέρα λειτουργίας του πολυχώρου  μας
έχει αρωγό σε αυτήν την προσπάθεια της και με την προσφορά τους στηρίζουν  τις δράσεις μας.

Όπως είναι γνωστό, αθόρυβα τα Super Market Σκλαβενίτης διακρίνονται για το πλούσιο κοινωνικό τους έργο προς ευπαθείς ομάδες, φορείς κ.α.


Στην Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα, τα παιδιά με ειδικές ικανότητες απασχολούνται δημιουργικά στους χώρους της προσφέροντας δημιουργική απασχόληση μαζί με τους εθελοντές της, η προσφορά  της εταιρίας Σκλαβενίτης Ι.& Σ. Α.Ε.Ε.  το έτος 2013-14 προσφέροντας μας δωροεπιταγές για της ανάγκες μας  ήταν  πολύ σημαντική για την κάλυψη των αναγκών του πολυχώρου μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς ,το Δ.Σ.  της εταιρίας Σκλαβενίτης Ι.& Σ. Α.Ε.Ε.
τα στελέχη του μεγάλα & μικρά για την σκέψη και την προσφορά τους σε όλο το διάστημα της λειτουργιάς του πολυχώρου της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μεΑ. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.

Θεωρώ ιδιαίτερη  υποχρέωσή μας , να σας ευχαριστήσω  θερμά  για την πολύτιμη βοήθειά σας στη δύσκολη πορεία του συλλόγου  μας, με την ελπίδα ότι 
και στο μέλλον η παρουσία σας και η υποστήριξή σας , 
θα είναι ένθερμη και αποτελεσματική , με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο.Για τη Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα, τους εθελοντές, τα παιδιά και τους γονείς τους.

Σας ευχαριστούμε  μέσα από τα βάθη της κάρδια μας.
Από το Γραφείο Τύπου της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα.