Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. ΓΈΦΥΡΑ ζωής συναντήθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ κ. Παύλος Χαικάλης

Με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. ΓEΦΥΡΑ ΖΩΗΣ συναντήθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Παύλος Χαικάλης, Υπεύθυνος για θέματα Α.Μ.Ε.Α σήμερα 8/3/13 στα γραφεία του.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν στην ατζέντα της συναντήσεως ήταν το κτιριακό θέμα  του συλλόγου  μας για τα εργαστήρια δράσεων, και επιπρόσθετα φροντίσαμε να δώσουμε μια  συνολική εικόνα των άμεσων δράσεων που σχεδιάζουμε , και οι οποίες στόχο έχουν τη καλυτέρευση των συνθηκών ζωής τον παιδιών & νέων με ειδικές ικανότητες. 


ΑΛΕΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ .ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΟΥΡΑΝΙΟΣ. ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΙΚΑΛΗΣ .ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΣΑΤΑΣ .ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ.

 Ο  Πρόεδρος της ΓΈΦΥΡΑ ζωής κ. Διονύσης Γουρανιος ζήτησε από τους ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ αυτό που επιμελώς αποκρύπτει η κυβέρνηση, είναι ότι η ίδια μέχρι σήμερα στάθηκε ανίκανη και κυρίως αδιάφορη στο να κάτσει σε κοινό τραπέζι με τους θεσμικούς εκπροσώπους του αναπηρικού κινήματος και να συζητήσει μαζί τους όλο το πλέγμα των δράσεων και προτάσεων που οι τελευταίοι έχουν επεξεργαστεί,ολα τα ζητήματα που αφορά στα ΑμεΑ έχουν αντιμετωπιστεί αποσπασματικά και χωρίς σχεδιασμό (ΚΕΠΑ, νέος ΚΕΒΑ) ενώ με τους τελευταίους νόμους που έχουν ψηφιστεί, διαλύονται όλες οι κοινωνικές προνοιακές δομές μέριμνας και καταρρακώνονται τα δικαιώματα των ΑμεΑ.
Από την πλευρά του ο κ. Παύλος Χαικαλης δήλωσε ότι οι ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ οσο και ο ιδιος  θα είναι παντα δίπλα στα άτομα με ειδικές ανάγκες  και  υπογράμμισε ταυτόχρονα, ότι το κόστος της αναπηρίας ήταν και πρέπει να παραμείνει, αρμοδιότητα της πολιτείας, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την στέγαση του Συλλόγου μας και δήλωσε ότι θα βοηθήσει με όλες του της δυνάμεις για να λυθούν τα θέματα που μπήκαν στην ατζέντα  της συνάντησης.
Τέλος δηλωσε  η πόρτα του είναι παντα ανοιχτοί για την ΓΈΦΥΡΑ ζωής .


DEGO