Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΛΙΑΚΟ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΓΑΛΕ ΜΑΣ ΗΡΩΑ!!!

Με αυτά τα λόγια αποχαιρετούν οι φίλοι  του , τον μικρό  μας  Λιάκο που δεν είναι πια μαζί μας. 

ΛΙΑΚΟ
Σ' ευχαριστούμε γιατί μας έμαθες να είμαστε άνθρωποι. 
Σ' ευχαριστούμε γιατί μας έμαθες να έχουμε δύναμη. 
Σ' ευχαριστούμε γιατί σ' αγγίξαμε, σε μυρίσαμε, 
σε αγκαλιάσαμε, σε φιλήσαμε.
 ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ♥♥
ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Ο ΗΛΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ 
ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ
ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΤΕ 
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΗΡΩΑ ΜΟΥ
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΗΛΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΜΑΣ! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΓΑΛΕ ΜΑΣ ΗΡΩΑ!
ΛΙΑΚΟ
Αναλωνόμαστε στην καθημερινότητά μας με ανθρωπάκια ανάξια λόγου, όταν οι ήρωες δίνουν μάχες…. πολεμώντας με τον εαυτό τους, για τον ίδιο τους τον εαυτό. Ας αφήσουμε τους ανάξιους να σέρνονται στην γη κι ας σηκώσουμε τα μάτια μας ψηλά, εκεί που φτάνουν οι παλικαρίσιες ψυχές….. Κουράγιο σε όσους νοιαστήκαμε και αγαπήσαμε τον Λιάκο!!!!
ΛΙΑΚΟΟ KYPIOΣ KAΛAΓΚΟΣ EINAI Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΑΣ ΗΛΙΑ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΡΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!
Όπως ξέρουμε όλοι η ιστορία του Ηλία μας λέει η μαμά  του  »ξεκίνησε από 6 μηνών πού διαπίστωσα ότι δεν μεγάλωνε. Για 2 χρόνια γίνονταν εξετάσεις να βρεθεί κάποιο σύνδρομο, βγαίνοντας το ιστορικό του και σε άλλα κράτη χωρίς να βρίσκουν κάτι.
Στα 3 χρόνια του, έκλεισε η φωνή του και ψάχνοντας να βρούμε τι συνέβαινε, χρειάστηκε να μπει χειρουργείο για ενδοσκόπηση στο Παίδων Αγία Σοφία.Την προηγούμενη του χειρουργείου, στον καρδιολογικό έλεγχο διαπιστώθηκε και το πρόβλημα στην καρδούλα του. Την επομένη μη έχοντας επιλογή οι ΩΡΛ του έκαναν τραχειοτομή λόγω στένωσης του λάρυγγα.Μετά από 7 μήνες σε ηλικία 3,5 ετών κάναμε και επέμβαση ανοιχτής καρδιάς στο Ωνάσειο για υποβαλβιδική στένωση.
Η καρδιά ωστόσο χειροτέρεψε χωρίς κάποιος εδώ να αναλαμβάνει να τον χειρουργήσει. Μάθαμε για τον Κο. Καλάγκο στην Ελβετία που δέχτηκε να έρθει αφιλοκερδώς στην Ελλάδα , αλλά δεν τον δέχτηκαν στο Ωνάσειο , οπότε ξεκινήσαμε τη διαδικασία να πάμε εμείς εκεί.» 
Μετά από πολύμηνο αγώνα της οικογένειάς του ,ο μικρός Ηλίας κατάφερε τελικά να εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για το εξωτερικό προκειμένου να εξεταστεί και να χειρουργηθεί από την πολύπειρη ομάδα του καθηγητή Αυξέντιου Καλαγκού, που πληροφορούμενος την κατάσταση της υγείας του μικρού, δέχτηκε να τον αναλάβει αφιλοκερδώς.
Μετά τις επεμβάσεις ο μικρός Ηλίας τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη και σήμερα το μεσημέρι Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, η καρδούλα του μικρού Ηλία τον πρόδωσε δεν άντεξε και τελικά έφυγε από τη ζωή.

ΣΥΛΛΥΠΗΤηΡΙΑ ΣΕ οΛΟΥΣ ...

ΟΙΚΟΓεΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦιΛΟΥΣ . 

Θα σε θυμόμαστε για πάντα !!!! Θα είσαι ο μικρός  μας ήρωας!!!!
D.G