Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

1η θέση για τη χώρα μας ! Η Εθνική Ομάδα στο τένις με αμαξίδιο.

"Είναι ύψιστη τιμή να εκπροσωπείς την χώρα σου και να την ανεβάζεις στο υψηλότερο σκαλί της επιτυχίας"

Ο Γιώργος Λαζαρίδης μας χάρισε λίγο από τον χρόνο του για να μας πει λίγα από αυτά που έζησε στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλου στο τένις με αμαξίδιο. 

Πως ήταν η φιλοξενία?

Η οργάνωση πήγε τέλεια οι τούρκοι για ακόμη μια φορά απέδειξαν ποσό φιλόξενοι και ποσό οργανωτικοί είναι, δεν είναι τυχαίο άλλωστε που θα οργανώσουν και τα τελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα γίνουν τον Μάιο.

Αυτή η επιτυχία σου δεν ήταν η σημαντικότερη στην τενιστικη σου καριέρα, αφού έχεις λάβει μέρος και στους παραολυμπιακους αγώνες του Πεκίνου αλλά φάνηκε να την χαίρεσαι δεόντως.
Κάθε επιτυχία δεν παύει να είναι σημαντική σε όποια διοργάνωση και αν είναι. Είναι ύψιστη τιμή να εκπροσωπείς την χώρα σου και να την ανεβάζεις στο υψηλότερο σκαλί της επιτυχίας. σίγουρα είναι μεγάλη επιτυχία και έχει ιδιαίτερη αξία για μένα. Δουλέψαμε πολύ ο κόουτς ( Γιώργος Κόντος) πρόσφερε τα μέγιστα και όλοι μαζί σαν μια καλή ομάδα φέραμε την πρωτιά.

Ποια νομίζεις ότι είναι τα αίτια αυτής της επιτυχίας?

Ο καθένας μας δουλεύει μονός του με τους προσωπικούς μας προπονητές ώστε να είμαστε σε καλή τενιστικη κατάσταση και όταν βρισκόμαστε με τον ομοσπονδιακό προπονητή προσπαθούμε να ενώσουμε τις ικανότητες μας σαν ομάδα. Θα πρέπει να σημειωθεί όλα αυτά είναι με προσωπικά μας έξοδα και θα πρέπει να υπάρξει βοήθεια και από τους αρμοδίους φορείς ώστε να γίνει ακόμα καλύτερη δουλειά γιατί αυτή η ομάδα έχει πολύ ταλέντο και μέλλον.

Μπορεί στην ομάδα να μην υπάρχει αρχηγός στα χαρτιά αλλά από τους συναθλητές σου φαίνεται να σου έχουν αποδώσει αυτόν τον τίτλο, πως νιώθεις για αυτό?

Δεν μου αρέσουν οι τίτλοι, ότι κάνω το κάνω από την αγάπη μου για το άθλημα.
Ίσως τα παιδιά να νιώθουν έτσι από την έντονη επιθυμία να διαδοθεί το άθλημα.

Δυστυχώς δεν έχεις την πολυτέλεια να χαρείς αυτή σου την επιτυχία γιατί σε λίγες μέρες ξεκινάς άλλο τουρνουά σε ατομικό επίπεδο, σε πειράζει αυτό?

Η χαρά είναι μεγάλη θα κρατήσει μέχρι και αύριο και κοιτώντας το τουρνουά και έχοντας στόχο μου τις καλές εμφανίσεις και το πιο ψηλό σκαλί σε μόνο και διπλό...μακάρι να πάνε όλα καλά, να παίξω καλά, ψύχραιμα και με την βοήθεια του θεού να τα καταφέρω ...

Θέλεις να μας προσθέσεις κάτι ακόμη?

Πολλά μπράβο στους συναθλητές μου που είμαστε εδώ, σε αυτούς που προπονηθήκαμε μαζί, σε αυτούς που πίστεψαν σε εμάς και ένα μεγάλο μπράβο κι ευχαριστώ στον προπονητή μας...η βοήθεια του ήταν σημαντική και καθοριστική για την επιτυχία μας.


D.G

sports.amea