Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΉΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ κ.ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΑΒΕΛΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΜΑΣ

Εποικοδομητική υπήρξε η  συνάντηση Αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΈΦΥΡΑ ζωής με τον Δήμαρχο ΧΑΪΔΑΡΊΟΥ κ. Δημήτρη Μαραβελια

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ιδιαιτέρως πολύ  ζεστό κλίμα, πράγμα που αποδεικνύει έμπρακτα τις άριστες σχέσεις του Δ. Σ. της ΓΈΦΥΡΑ ζωής με την Αυτοδιοίκηση στον δυτικό τομέα.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ο Γ.Γραμματέας κ. Βαγγέλης Καλλέργης μαζί με τον Ειδ. Γραμματέα Α΄΄ κ. Αλέξανδρο Νικολοπουλο έβαλαν στην ατζέντα της συναντήσεως  το κτιριακό θέμα  του συλλόγου  μας για τα εργαστήρια δράσεων ,  και επιπρόσθετα φροντίσαμε να δώσουμε μια σύντομη όσο και συνολική εικόνα των άμεσων δράσεων που σχεδιάζουμε.
Ο Δήμαρχος Χαΐδαρίου τόνισε ότι η οι δημοτικοί άρχοντες πρέπει να αποτελούν ένα ενιαίο πλαίσιο με κοινή φιλοσοφία και να αγκαλιάζουν τα παιδιά & τους νέους με ειδικές ικανότητες. 
 Επιπρόσθετα ο Πρόεδρος της ΓΈΦΥΡΑΣ ζωής κ. Διονύσης Γουράνιος ζήτησε και την έμπρακτη συμβολή της Δημοτικής Αρχής στις δράσεις αυτές στο μετρό που αυτό είναι εφικτό.
Λάβαμε ρητές δέσμευσης σύμπραξης με τη Δημοτική Αρχή για τις δράσεις μας αυτές και σύντομα θα οριστεί και νέα  συνάντηση με την αρμόδια αντιδήμαρχο.
Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας τη Προσωπική δέσμευση του δήμαρχου Χαΐδαρίου για  επίλυση του  κτιριακού θέματος του συλλόγου μας .